Sekrepatu verkoopt 7,5 ha perceel Wilhelminaweg omgeving Houttuin

Wilhelminaweg ligt in het district Wanica ten zuiden van Paramaribo en is bereikbaar via de zuidelijke uitvalswegen Martin Luther Kingweg en de Indira Gandhiweg. De afstand tot centrum Paramaribo is ±15km. Afstand tot centrum Lelydorp is ± 7km.

Het oorspronkelijk agrarisch landschap is sterk aan het veranderen door verkavelingen. De bebouwingsdichtheid is nog laag en geconcentreerd langs de hoofdwegen. Voornamelijk woonfunctie, met verspreid liggende winkels langs de Wilhelminaweg. Voorzieningen langs M.L. Kingweg en vooral de Indira Gandhiweg zijn makkelijk bereikbaar; scholen, markten, winkels, openbare diensten.

Het terrein is 7,5 ha groot, vlak en behoeft geen hogere inspanningen voor ophoging en egalisatie. De hoofdlozing langs de oostelijke grens, voert af naar de Parakreek.

Er is aansluiting op beide uitvalswegen en Gobajolaan, een binnendoor route naar Lelydorp. De bereikbaarheid is goed vanwege openbaar vervoer. Elektriciteitsvoorziening (EBS) en waterleiding (SWM) zijn aanwezig.

Pin It on Pinterest